Om Målselvfossen kurs og feriesenter

I hjertet av Troms, 15 min. fra Bardufoss, ligger Målselvfossen kurs og feriesenter. Stedet ligger i naturskjønne omgivelser ved bredden av Målselva, like nedenfor norges nasjonalfoss – Målselvfossen.

Historie

Nedre Målselvfossen Feriesenter ble første gang åpnet i juni 1964, og har gjennomgått store forandringer siden den gang.Stedet het den gang Målselvfossen Camping, og ble drevet av Sigrid og Harder Lorntsen.

60 årene: På slutten av 60 tallet hadde campingplassen 18 Hytter, noen teltplasser og campingvognplasser. De første årene var det bare utleie av Hytter, og teltplasser, men etter hvert ble det også åpnet kafé i bolighuset som eierne den gang bodde i. De første campingvognene begynte å komme på slutten av 60 årene. Stedet ble de første årene drevet bare om sommeren. Klikk på bilde for stort bilde

70 årene: Det ble etter hvert stor aktivitet på utvidelsen av campingplassen, og i løpet av 70 tallet ble det bygget flere Hytter. Det ble også behov for plass til Kombicamp og Campingvogner, og det ble derfor anlagt campingplass med strøm til campingvognene. Det ble gjort flere byggetrinn på kafé bygget, og ved utgangen av 70 tallet hadde campingplassen 28 Hytter og plass til 100 campingvogner, noe som gjord den til en av de største campingplassene i Nord-Norge. Det var nå helårsdrift på campingplassen. Klikk på bilde for stort bilde

80 årene: I løpet av 80 tallet ble campingplassen ytterligere utvidet, og plassen skiftet nå også eier. Det ble bygget et stort tilbygg til kafeen, og kafèen hadde nå 240 sitteplasser. Det ble bygget 11 store hytter med plass til 8 – 10 personer, sanitærbygg og utvidelse av campingplassen med 70 campingvognplasser, minigolfanlegg og lekeplass. Stedet skiftet navn til Målselvfossen Camping, Kurs og Feriesenter. I 1988 ble det bygget utendørs oppvarmet svømmebasseng med vannrutsjebane. Stedet hadde nå stor aktivitet, og var et svært populært feriested med levende dansemusikk hver helg i restauranten. Ved utgangen av 80 årene var det 39 hytter på campingplassen .

90 årene: I 1995 ble det bygget et stort avløpsanlegg til hele campingplassen. Det ble bygget en 70 m2 stor gamme med plass til 20 personer. Restauranten ble renovert, og fikk en betydelig ansiktsløfting. Klikk på bilde for stort bilde 2000 årene: Stedet har de siste årene gjennomgått betydelige oppussinger og forbedringer, og i 2000 ble det tilknyttet nytt kommunalt vannanlegg.

Eierskap

Målselvfossen kurs og feriesenter eies i dag av Bjørn Harald Arntzen og Tormod Berg.

Telefon: 400 06 711
post@maalselvfossen.no

Vannsklie og basseng

Laksefiske i Målselvfossen

Nord-Norges største campingplass